Industry Info  
Festo
Festo - A banner

Спейскад се включва в Additive Days 2020

15.01.2020   |   Бизнес
 

Спейскад ще участва с щанд в демонстрационната част на второто издание на форума за 3D принтиране и неговите приложения в различни сфери Additive Days, съобщават от компанията. Участниците в събитието ще могат да посетят щанда на Спейскад на 21 и 22 февруари от 09:30 до 18:00 часа в София Тех Парк в иновационен форум "Джон Атанасов".

"Посетете нашия щанд и ние ще ви вдъхновим с визионерски идеи и иновации в областта на адитивното производство в метал – от прототипиране до производство, които ще дадат на вашия бизнес висока добавена стойност. Ще научите всичко за 3D печат в метал – технология, ползи, материали ,успешни проекти. Присъединете се към нас на Additive Days 2020, за да се запознаем и обсъдим решения за 3D печат, които ще генерират нови приходи, ще повишават производителността и ще намаляват оперативните разходи във вашата компания", приканват от Спейскад.

     
Източник: Спейскад

Ключови думи: Спейскад   SpaceCAD   Additive Days   3D принтиране   3D печат  

Област: Машиностроене  

Мозайка
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Л-Клас
Тех Индустри България

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


LD

Последно от Бизнес

Fanuc
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯТехнологииБизнесОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПроектиКариериПредстоящоОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...