Industry Info  
Festo
Festo - A banner

ТУ-София обяви детайли за стажантската програма в CERN

13.01.2020   |   Обучения
 

Технически университет-София обяви лятната стажантска програма на Eвропейската организация за ядрени изследвания (CERN) в Женева. Одобрените кандидати ще имат възможността да се включат в ежедневната работа на научните екипи и да вземат участие в проекти. Освен това студентите ще бъдат допускани до лекции и специализирани съоръжения на изследователската база. В рамките на програмата са предвидени дискусии и семинари с учени и специалисти.

Студентите, които кандидатстват за програмите, трябва да са завършили поне 3 г. от обучението си и да не са дипломирани преди май 2020 г. Периодът на стажантската програма е избираем: между 8 и 13 седмици в месеците юни, юли, август и септември).

Крайният срок за кандидатстване за лятна студентска програма 2020 г. е 31 януари т. г.
Повече информация ще намерите тук.

Eвропейската организация за ядрени изследвания предлага също така и платен стаж на пълен работен ден (4-12 месеца) в рамките на "Техническата студентска програма". CERN предлага и възможност студентите да подготвят дипломния си проект на територията на научния комплекс. Студентите, които кандидатстват за техническата студентска програма, трябва да са завършили най-малко 18 месеца от бакалавърското си образование и трябва да останат регистрирани като редовни студенти през целия период на стажа си.

Крайният срок за кандидатстване е 25 март т. г. Заседанието на комисията за подбор се провежда през май т. г.
Повече информация тук.

     
Източник: ТУ-София; Снимка: CERN

Ключови думи: ТУ-София   CERN  

Област: Обучения  

Мозайка
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Л-Клас
Тех Индустри България

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас специализиран бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДУСТРИЯ
на портала IndustryInfo.bg.
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


LD

Последно от Обучения

Fanuc
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯТехнологииБизнесОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПроектиКариериПредстоящоОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...