Industry Info  
Festo
Festo

БАИ даде старт на номинациите за наградите "Инвеститор на годината"

09.01.2020   |   Събитията
 

Предстои XIV-ото издание на годишните награди "Инвеститор на годината", организирани от Българската агенция за инвестиции (БАИ). Конкурсът ще връчи отличия на най-значимите инвестиционни проекти, които са реализирани у нас през 2019 г. "Чрез тези награди БАИ желае да поощри както новите проекти, реализирани "на зелено", така и добре развиващите се бизнеси", коментираха от Агенцията.

Инвестиционните проекти, които кандидатстват за наградата, ще бъдат оценявани от жури по предварително зададени критерии. Инвестицията трябва да е направена през 2019 г. в България. Журито ще вземе предвид нейните финансов размер, разкрити работни места, имидж, внедрени иновативни практики и др.

От БАИ ще раздадат 5 награди статуетки "Златен бик", изработени от скулптора Сейфетин Шекеров в категориите: 1. Инвеститор на 2019 г. (комплексна оценка), 2. Инвестиция на зелено на годината, 3. Инвестиция в разширяване на бизнес, 4. Инвестиция в иновативен бизнес, 5. Инвестиция в човешки капитал. Ще бъдат раздадени и Почетни плакети.

"Вашата помощ за номиниране на най-успешните инвестиционни проекти е от голямо значение за нас", обявиха организаторите. Своите номинации за най-добрите инвестиционни проекти можете да направите до 31 януари т. г. тук.

     
Източник: БАИ

Ключови думи: БАИ   Инвеститор на годината  

Област: Предстоящо  

Мозайка
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Л-Клас
Тех Индустри България

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас специализиран бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДУСТРИЯ
на портала IndustryInfo.bg.
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


LD

Последно от Събитията

Fanuc
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯТехнологииБизнесОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПроектиПредстоящоОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...