Industry Info  
Festo
Festo

Отличиха ABB с наградата Глобален лидер в електрическата мобилност 2019

12.12.2019   |   Бизнес
 

Полското президентство на COP24 и полската Асоциация за алтернативни горива (PSPA) наградиха ABB с отличието Глобален лидер в електрическата мобилност 2019, съобщиха от компанията. Наградите беше връчена по време на Глобалния форум за електрическа мобилност 2019, който се проведе във Варшава на 21 ноември т.г. "ABB попадна сред 5-има други лидери, излизайки на преден план с ролята си в стимулирането на промени в автомобилната индустрия", коментираха от компанията.

"От 10 г. ABB попада в челните редици на технологиите за електрическа мобилност", казват от ABB. Първото си постояннотоково зарядно устройство компанията представи през 2010 г. Две години по-късно се появи и първата й национална постояннотокова зарядна мрежа. През 2018 г. производството показа и високомощните 350 kW зарядни станции.

"Компанията е продала над 13 000 постояннотокови бързи зарядни станции в 77 държави и е осигурила решения в електрическата мобилност за най-големите зарядни мрежи за електрически превозни средства в Европа (IONITY) и Америка (Electrify America)", допълват от ABB. Повече от половината приходи на компанията се генерират от технологии, които се борят с причините за климатичните промени.

     
Източник: ABB България

Ключови думи: ABB   PSPA   SOP24  

Област: Събитията  

Мозайка
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Л-Клас
Тех Индустри България

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас специализиран бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДУСТРИЯ
на портала IndustryInfo.bg.
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


LD

Последно от Бизнес

Fanuc
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯТехнологииБизнесОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПроектиПредстоящоОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...