Industry Info  
Festo
Festo

ФБТИК организира V Конференция "Smart Cities, Smart Industry, Smart Living" на 12 декември

12.12.2019   |   Предстоящо
 

Френско-българската търговска и индустриална камара (ФБТИК) обяви с покана до всички заинтересовани предстоящата V Конференция "Smart Cities, Smart Industry, Smart Living“ (Умни градове, умна индустрия, умен живот), която се организира по инициатива на Рено България. Събитието ще се проведе на 12 декември от 15 до 17:30 ч. в Тържествената зала на Централен военен клуб в София. Партньор на конференцията е Съюзът на архитектите в България. В рамките на събитието са предвидени и срещи във формат B2B. По време на мероприятието ще бъде осигурен превод.

Събитието цели да представи разработки и постижения на френски компании в избороените в името на конференцията области: модерен и умен град, дигиталното управление на индустриални обекти и процеси, умни решения за дома и офиса. "Темите ще бъдат представени от лектори от световни лидери като Renault, Nissan, Schneider Electric, Legrand, Air Liquide, Veolia, ALD Automotive, адвокатско дружество Димитров, Петров & Co. и др.", обясниха организаторите. Официални гости ще бъдат френският посланик Флоранс Робин и зам.-кметът на Пловдив Стефан Стоянов.

"Конференцията "Smart Cities, Smart Industry, Smart Living" е подходяща за кметове на градове и общини, архитекти, проектанти, строителни инженери, специалисти по градоустройство, индустриалци, неправителствени организации и инициативни комитети, работещи в областта на градското развитие", обявиха от ФБТИК.

Своята безплатна регистрация можете да направите на адрес: info@ccifrance-bulgarie.org.

     
Източник: ФБТИК

Ключови думи: ФБТИК   дигитализация   умни градове   сградни инсталации  

Област: Предстоящо  

FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас
Тех Индустри България

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
EcoIndustries

Последно от Предстоящо

Fanuc
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПроектиПредстоящоОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...