Industry Info  
Festo
Festo - A banner

seeSUSTAINtec представя възможностите за устойчиво производство и потребление на енергия

13.01.2020   |   Бизнес
 
Новият бранд seeSUSTAINtec обединява три изяви на Виа Експо с над 15-годишна история: ЕЕ и ВЕИ, Smart Cities и Save the Planet. Изложението и конференцията за Югоизточна Европа ще се проведат в периода 7-9 април 2020 г. и ще са мястото за демонстриране на възможностите на нови решения. Системите за производство на чиста енергия стават все по-ефективни и автономни. Eнергийното спестяване реализира в пъти повече ползи, а електромобилните технологии изместват конвенционалните начини на придвижване.
 
ОВК секторът се преобразява и развива - бизнесът и домакинствата търсят по-икономични и екологични алтернативи за отопление и охлаждане, които се отличават с бърза възвращаемост на инвестицията. В тази връзка seeSUSTAINtec ще представи решения за съхранение на енергия и интелигентни мрежи и услуги за енергиен мениджмънт. Акценти на събитието ще бъдат темите за управление на отпадъци и умни градове.Участниците ще се срещнат с потенциални дистрибутори, клиенти и представители на общините и ще имат възможност да стартират нови съвместни проекти.
     
Източник: ViaExpo

Ключови думи: ViaExpo   seeSUSTAINtec   енергиен мениджмънт  

Област: Предстоящо  

Мозайка
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Л-Клас
Тех Индустри България

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас специализиран бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДУСТРИЯ
на портала IndustryInfo.bg.
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


LD

Последно от Бизнес

Fanuc
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯТехнологииБизнесПродукти търсенеОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаКариериОбяви за работаПроектиИндустриално видеоПредстоящо
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...