Industry Info  
Festo
Festo

Rutronik удостои 28 служители със званието "Сертифициран инженер"

26.11.2019   |   Кариери
 

28 служители на Rutronik придобиха сертификати за техническа компетентност във всички продуктови области, след като завършиха успешно курса "Сертифициран инженер на Rutronik".

Обучението с продължителност 120 часа се състои от няколко модула, насочени към продуктовото портфолио на Rutronik: основи на електротехниката, информационни технологии, пасивни и активни компоненти, електромеханични компоненти, съхранение на данни и дисплеи, платки, интегралн схеми и безжични технологии. Курсът продължава няколко месеца и в него могат да участват служители на клиенти и производители.

"От 2011 г., когато се проведоха първите семинари, обхватът на курсовете непрекъснато се разширява в рамките на Rutronik Academy, основана през 2012 г. Президентът Хелмут Рудел и изпълнителният директор Томас Рудел са особено заинтересовани от по-нататъшното обучение на служителите си", обясни Райнер Хюгин, мениджър обучения в Rutronik.

ИТ курсове по Excel и PowerPoint също са част от програмата за обучение. Към днешна дата общо 390 участници са взели участие в различни обучения, като 109 са завършили курса "Сертифициран инженер на Rutronik". В обученията се участвали и 282 участници от 87 компании партньори. 

     
Източник: Rutronik

Ключови думи: Rutronik   Certified Rutronik Engineer  

Област: Електроника  

Мозайка
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Л-Клас
Тех Индустри България

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА
на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


LD

Последно от Кариери

Fanuc
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯТехнологииБизнесОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПроектиПредстоящоОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...