Industry Info  
Festo
Festo - A banner

БАИ започва работа за по-качествени услуги за потенциалните инвеститори у нас

26.11.2019   |   Бизнес
 

Българската агенция за инвестиции (БАИ) проведе пресконференция във връзка с проект „Повишаване качеството и количеството на услугите на потенциални инвеститори в България“. Очаква се проектът ще даде възможност на потенциалните инвеститори да получат комплексни услуги и актуална информация за ключови индустрии в България, чрез създадени иновационни информационни инструменти, в това число и платформа "Виртуален офис“. Стойността на проекта е 2,4 млн. лв., от които 2,1 са европейско финансиране.

"Голямата ни амбиция на е да довършим започната работа по привличането на инвеститор в сектора на автомобилостроенето и в най-кратки срокове да започнем производството на колите на бъдещето“, каза изпълнителният директор на БАИ Стамен Янев. Според него с реализирането на проекта ще бъде подпомогнат процеса по вземането на инвестиционни решения от публични и частни институции чрез изработване на периодични анализи и оценки за състоянието на средно- и високотехнологични сектори в България.

     
Източник: БАИ; Снимка: Dreamstime

Ключови думи: БАИ   Виртуален офис  

Област: Проекти  

Мозайка
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Л-Клас
Тех Индустри България

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас специализиран бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДУСТРИЯ
на портала IndustryInfo.bg.
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


LD

Последно от Бизнес

Fanuc
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯТехнологииБизнесОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПроектиКариериПредстоящоОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...