Industry Info  
Festo
Festo

Аква Джет 2011 представи иновации от свои партньори на форума "БЕЗ аварии"

22.11.2019   |   Събитията
 

Аква Джет 2011 взе участие в първото издание на конференцията за индустриални решения "БЕЗ аварии", която се проведе на 14 и 15 ноември т. г. По време на форума фирмата представи новости от свои партньори.

"Съвременните технологии, използвани при създаването на средствата за безопасност, дават възможност за постигане на функционална сигурност в производствените процеси. Инициативи като международния форум за безопасност "БЕЗ аварии" са от изключителна важност за споделяне на иновации и добри практики", коментира Мариана Добрева, управител на Аква Джет 2011.

Акцент на щанда на Аква Джет 2011 бяха новото поколение електрически задвижки FAILSAFE от австрийския производител SCHIEBEL, които гарантират операционно време в рамките на 1 секунда и регулиране с точност до 0,1%. Посетителите имаха възможност да се запознаят и с новости от европейския производител на системи за управление на блокировки за механични клапани, преносими задвижващи механизми и индикатори за положение на арматурата SOFIS.

Сред иновациите, които българската фирма демонстрира на "БЕЗ аварии", бяха и решения за автоматизация от немската компания HIMA, предназначени за осигуряване на безопасен и непрекъснат режим на работа. "Като уникални комбинации от хардуер и софтуер със силен компонент за киберсигурност, те могат да бъдат интегрирани във всяка стандартна система за контрол", допълниха от Аква Джет 2011.

     
Източник: Аква Джет 2011

Ключови думи: Аква Джет 2011   Aqua Jet 2011   БЕЗ аварии   FAILSAFE   SCHIEBEL   SOFIS   HIMA  

Fanuc
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас
ГБИТК

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
БиЕмДжи Дейта
B2N

Последно от Събитията

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...