Industry Info  
Festo
Festo

Инж. Ваньо Палазов, ИНХОМ-98 ООД: ФАНУК България е наш дългогодишен доверен партньор

12.11.2019   |   Експертно
 

В специален разговор, публикуван в новия брой на сп. Инженеринг ревю, собственикът и управител на ИНХОМ-98 ООД инж. Ваньо Палазов, споделя впечатленията си от внедреното в производството оборудване на FANUC, както и от сервизните услуги на ФАНУК България.

"Вече повече от 25 години използваме сервизните услуги на ФАНУК България и причините са повече от една. Изключително сме доволни от бързата им и навременна реакция. Резервните части също пристигат бързо, с високо качество са, а цената им е приемлива. Дават гаранция както за своя ремонт, така и за резервните части, които са вложени. За нас това е много важно.
Специалистите са компетентни, със задълбочени познания и висока квалификация. Но не само това прави съвместната ни работа ползотворна. Комуникацията с тях е изключително лесна. В чисто човешки план, в тяхно лице срещаме доверени колеги и партньори",
коментира инж. Палазов.

Подробности за използваните от ИНХОМ-98 ООД машини на FANUC и за предимствата на сервизните услуги на ФАНУК България може да намерите тук.

     
Източник: TLL Media

Ключови думи: FANUC   ФАНУК   ИНХОМ-98 ООД  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас
BMG

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
B2N
TME

Последно от Експертно

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитиятаЕкспертно
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...