Industry Info  
Festo
Festo

Retail Show представя кулинарни и индустриални аспекти от ХВП в ИЕЦ-София

06.11.2019   |   Събитията
 

Днес започват международните изложения за хранително-вкусовата промишленост - Месомания, Светът на млякото, Булпек, Интерфуд & Дринк, Салон на виното и Retail show в Интер експо център-София (6-9 ноември). Събитието ще изкуши гостите си с професионална кулинария, вино, индустриална техника и решения, бизнес форуми.

Retail show ще представи машини, съоръжения, суровини и добавки, технологии и друга техника за производство, преработване, съхранение и предлагане на продуктите. По време на събитията изложителите ще покажат хладилна техника, конвектомати, машини за опаковане, бутилиране и почистване, софтуерни решения, оборудване за магазини, POS системи, апаратура за сигурност и охрана. Теми на събитието ще бъдат също транспортната техника, управление на енергията, климатична техника, хигиена и препарати.

В рамките на международните изложения е предвидена съпътстваща програма. Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) организира Българо-румънски форум, Австрийското посолство обяви B2B срещи с австрийски фирми от ХВП и др.

     
Източник: IEC

Ключови думи: Retail Show   IEC   ХВП  

Област: Предстоящо  

Fanuc
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас
Тех Индустри България

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
EcoIndustries

Последно от Събитията

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПредстоящоОбяви за работаПроекти
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...