Industry Info  
Festo
Festo

Конференцията БЕЗ аварии предлага технологии за по-висока безопасност в индустрията

14.11.2019   |   Предстоящо
 

Международната конференция БЕЗ аварии ще се проведе на 14 и 15 ноември в Гранд хотел Пловдив, съобщават от Виа Експо. Събитието предвижда и съпътстваща изложбена зона. "Нашата основна цел е БЕЗ аварии да привлече вниманието на всички, за да постигнем заедно по-високо ниво на безопасност, автоматизация и рентабилност при оборудването и сградите", казват от организаторите. Лектори и изложители от Белгия, България, Великобритания, Италия, Сърбия и Холандия ще се включат в събитието.

Лекторите ще отделят специално внимание на новостите в проектирането и поддръжката на промишлени съоръжения. Проф. д-р инж. Димитър Назърски от Университета по архитектура, строителство и геодезия ще запознае участниците с подходи за усилване на съоръжения и конструкции при агресивни среди и в случаи на аварии. Валерий Цанов от Скортел ще сподели своя опит по темата "Как безжичните технологии могат да се интегрират в системи за наблюдение на деформация в мостове, сгради и кули?".

Д-р Джездимир Кнезевич, MIRCE Akademy, Великобритания, ще разкрие как работи иновативната концепция MIRCE Science. В основата й e правилната функционалност на съоръженията и сградите.

За опита от възникнали аварии в нефтената и газовата индустрия ще говори Ханс ван Селм от Salvetti Foundation, Италия. Експерт от авторитетната Европейска федерация на строителната индустрия (FIEC) ще се фокусира върху дизайна и сградно-информационното моделиране като начин за подобряване на сигурността в сградите.

Акцент ще бъде поставен и върху въпроси, свързани с финансиране на проекти, пътната безопасност като съществен елемент в индустриалната сигурност, инфрачервената термография и мерките за пожарна безопасност.

Сред участниците компании като Роберт Бош, Коника Минолта Бизнес Солюшънс България, Делта Инструмент, ИКО-ЕЛ-Константин Стоянов, Dräger Safety България, Трокут Тест Груп и др. Те ще представят интелигентни системи за сигурност и безопасност; газоспасителна и газоанализаторна апаратура за взривоопасни и токсични вещества; системи за непрекъсваемо аварийно електрозахранване и др.

Порталът на българската индустрия IndustryInfo.bg е официален медиен партньор на събитието.

     
Източник: Виа Експо

Ключови думи: Виа Експо   БЕЗ Аварии  

Област: Предстоящо  

FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас
Тех Индустри България

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
EcoIndustries

Последно от Предстоящо

Fanuc
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПроектиПредстоящоОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...