Industry Info  
Festo
Festo

Продължава регистрацията за конкурса "Иновативно предприятие на годината" 2019

20.09.2019   |   Бизнес
 
Иновативни стартъпи от сферите на високите технологии и биотехнологиите, услугите и производството, както и утвърдени пазарни лидери от всички икономически сектори са сред първите регистрирали се кандидати в тазгодишното издание на конкурса "Иновативно предприятие на годината". В инициативата могат да участват активни български фирми, които имат успешно разработена и внедрена иновация през последните три години. 
 
Конкурсът "Иновативно предприятие на годината" вече е подкрепил близо 100 компании, които са получили признание за своите върхови постижения, въздействието и ефективността на авангардните си иновации. И тази година кандидатите могат да изберат измежду 8 категории, в които да представят своите постижения. Традиционно наградите се връчват лично от президента по време на Националния иновационен форум през декември. Отличените фирми в конкурса получават правото да използват марката на Фондация "Приложни изследвания и комуникации" за "Високи постижения в иновациите" - Excellence in Innovation.
 
Всички участници имат възможност да се възползват от безплатна оценка на иновационния мениджмънт по методологията IMP3rove, одобрена от Европейската комисия. На компаниите от ИКТ сектора се предлага и преглед на управлението на дигиталните иновации - Digital Innovation Quotient (DIQ). Фирмите могат да се включат в Конкурса в категорията "Иновационен  мениджмънт", или в международния конкурс на IMP3rove Academy. Кандидатстването се осъществява по електронен път до 23:45 ч. на 15 октомври т. г.
     
Източник: ARC Fund

Ключови думи: ARC Fund   Иновативно предприятие на годината 2019  

Област: Бизнес  

Fanuc
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
B2N

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...