Industry Info  
Festo
Festo

Откриха новия логистичен терминал на TESY в Шумен

20.09.2019   |   Инвестиции
 
TESY откри официално новия си логистичен терминал в Шумен месец, след като го въведе в експлоатация. Съоръжението осигурява нови 8000 палетни места и ще послужи за удвояване на товарния капацитет и елиминиране на загуби на ресурс при трансфер между терминалите. Новото логистично съоръжение способства за по-висока гъвкавост и по-добро обслужване на клиентите и доставчиците. Инвестицията в него възлиза на 7 млн. лв. 
 
Официални гости на събитието бяха кметът на община Шумен Любомир Христов и Иво Трингов - член на борда на директорите на Кордеел България, която е изпълнител на проекта. Площта на обекта е 4500 кв. м и освен десетте логистични терминала в съоръжението са изградени общо 500 кв. м офиси, конферентна зала и зона за отдих. Основната причина за инвестицията е нуждата от ускоряване на логистиката. Новата база ще даде възможност за обработка на два пъти повече камиони за единица време, казват от компанията.
 
"Ние сме един екип! Екип, воден от обща цел – да повишаваме стандартите в нашата индустрия, за да внасяме топлина в живота на хората. И го правим с плам и доверие един към друг!", сподели Жечко Кюркчиев, управител на TESY.
     
Източник: TESY

Ключови думи: TESY   логистичен терминал   Шумен  

Област: Реализации  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от Инвестиции

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...