Industry Info  
Festo
Festo

Heiche Hungary Surface Technology Kft. търси български партньори

22.07.2019   |   Бизнес
 

Немската компания Heiche Hungary Surface Technology Kft. търси делови партньори в България за нанасяне на повърхностно покритие върху алуминиеви отливки под налягане (дългосрочни проекти и/или Highrunner), информираха от Германо-Българската индустриално-търговска камара (ГБИТК). Част от плановете на фирмата е и изграждането на производствено предприятие в България.

Потенциални български партньори са доставчици в автомобилната индустрия (леки и/или товарни МПС), производители на електрически велосипеди, както и леярни на леки метали.

Heiche Hungary Surface Technology Kft. е част от германската група KAP/HEICHE и се занимава с повърхностна обработка на леки метали, главно на алуминиеви отливки под налягане. Основните процеси са: анодиране/твърдо анодиране, пасивиране, обезмасляване, Zircon Fluor, декапиране и прахово покритие. Техни клиенти са доставчици в автомобилната индустрия Tier 1 и Tier 2.

В случай на интерес желаещите могат да попълнят онлайн формуляр за заявка и да го изпратят заедно с кратък фирмен профил на английски или немски език до 9 август т. г.

     
Източник: ГБИТК; снимка: Heichegroup

Ключови думи: ГБИТК   Heiche Hungary Surface Technology Kft.   алуминиеви отливки   повърхностна обработка  

Област: Бизнес  

FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас
Тех Индустри България

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
EcoIndustries

Последно от Бизнес

Fanuc
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПроектиПредстоящоОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...