Industry Info  
Festo
Festo

Българското подразделение на Lindner Group ще строи завод в Русе - 01.07.2019

01.07.2019   |   Начало»Проекти

Представители на българската дъщерна фирма на производителя на фасадни елементи Lindner Group, Германия, се срещнаха с кмета на община Русе Пламен Стоилов и неговия екип. Компанията планира инвестиция в производствени мощности в града на стойност 13 млн. евро, която ще осигури близо 200 нови работни места. По думите на Вернер Хофман, управител на фирмата, новата производствена база в Русе ще е разположена на площ от 67 000 m².

"Като дъщерно дружество на Lindner, нашата нова компания в България – Линднер Билдинг Енвелъп Инженеринг ЕООД, има няколко предимства: ние можем да произведем всички компоненти на сградната обвивка, включително специално разработени решения за индивидуални фасади", заяви г-н Хофман.

"Разполагайки с квалифициран персонал с богат опит в проектирането, производството и монтажа, ние искаме да се развиваме експанзивно и непрекъснато да увеличаваме обема на продукцията си", добави г-жа Попова, прокурист и ръководител отдел в  Линднер България ЕООД.

Представителите на Линднер подчертаха, че предимствата, улеснили избора на град Русе за място за изграждане на новата производствена база, са стратегическото му местоположение на брега на р. Дунав и в близост до границата с Румъния, както и Русенският университет "Ангел Кънчев" и многото добри професионални гимназии.

     
Източник: община Русе

Ключови думи: Lindner Group   Линднер Билдинг Енвелъп Инженеринг  

Област: Инвестиции  

Fanuc
АББ България ЕООД
FANUCМехатроникс
Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Eвромаркет компресорс
Последно от Проекти
Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯОНЛАЙН СЪБИТИЯБизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбития
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...