Industry Info  
Festo
Festo

Нова сграда на фирма в Индустриален и логистичен парк – Бургас - 14.06.2019

14.06.2019   |   Начало»Проекти
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова

Община Бургас информира за новата индустриална сграда на фирма Термал Инженеринг, която вече функционира в Индустриален и логистичен парк – Бургас. Инвестицията възлиза на 2 млн. лв., в нея работят 60 души, от които инженерният състав е 24%. Основната дейност на Термал Инженеринг е проектиране, изпълнение и сервизиране на високотехнологични сградни инсталации - отоплителни, климатични, вентилационни, слънчеви и газови. В портфолиото й са също така проекти за възобновяеми енергийни източници за добив на енергия от слънце и биомаса.

Специализацията на компанията в сградната автоматизация и нови технологии позволява на Термал Инженеринг да изгради собствената си сграда, като вложи в нея най-съвременни средства - слънцезащитни елементи, автоматизирани щори, високоефективно водно подово отопление на газ, пелети и помпа за въздух-вода. В резултат вече е отчетено трикратно намаление на общите разходи, както и високо ниво на комфорт.

"При нас най-важното е да бъдем в крак с новите технологии. Затова всяка година изпращаме инженерите си във Франция, Германия и Италия на обучения. Работим с водещи фирми, които развиват технологиите. Така ние сме в крак с най-новите решения, проектираме ги, изграждаме ги и ги поддържаме", коментират от Термал Инженеринг.

     
Източник: община Бургас

Ключови думи: Индустриален и логистичен парк – Бургас   Термал Инженеринг  

Област: Инвестиции  

Fanuc
АББ България ЕООД
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас
СПМ Инструмент България ЕООД

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Eвромаркет компресорс
Последно от Проекти
Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯОНЛАЙН СЪБИТИЯБизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбития
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...