Industry Info  
Festo
Festo

FANUC представи новата ЦПУ система 0i-F Plus

28.05.2019   |   Технологии
 

FANUC представи 0i-F Plus – най-новия модел ЦПУ система от серията 0i, която надхвърли 1,3 милиона продажби по целия свят и замества популярната 0i-F, съобщиха от компанията.

"0i-F Plus вече включва iHMI, новия потребителски интерфейс на FANUC, който е значително по-лесен за използване. Интуитивните икони на менютата, дизайнът с висока видимост и анимираните функции улесняват сложните задачи в металообработката, правейки бърз достъпа до дори най-сложните програми и функционалности. Потребителите, които вече са запознати с iHMI във FANUC Series 30i-B, ще се научат много лесно да използват 0i-F Plus. Операторският интерфейс има и нов модерен дизайн с тъмна тема", информират от FANUC.

ЦПУ системата FANUC 0i-F Plus с хоризонтален LCD включва най-новите технологии за управление на FANUC като технологията за фина повърхностна обработка (Fine Surface) и технологията за бързи цикли (Fast Cycle Time). Технологията Fine Surface дава на потребителя инструменти за подобряване качеството на повърхностите на детайлите, а Fast Cycle Time помага да се оптимизира времето за изпълнение на програмите за детайли и да се съкрати продължителността на циклите, подчертават от компанията.

"В 0i-F Plus са добавени различни функции за персонализиране. FANUC PICTURE предлага богат набор от функции и инструменти за лесно проектиране и внедряване на персонализирани HMI интерфейси в ЦПУ системата. Macro Executor дава възможност за лесно интегриране на нови функции като технологични цикли. С помощта на C-Language Executor металорежещата машина може да се персонализира по много гъвкав начин", допълват от FANUC.

     
Източник: FANUC

Ключови думи: FANUC   ФАНУК   ЦПУ система   0i-F Plus  

Област: Технологии  

Fanuc
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас
Тех Индустри България

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD

Последно от Технологии

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПредстоящоОбяви за работаПроекти
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...