Industry Info  
Festo
Festo

Обявиха Бургас за най-бързо развиващия се технологичен град

20.05.2019   |   Събитията
 

В рамките на първия регионален форум за Югоизточна Европа на компании от технологичния сектор и сектора на изнесените бизнес услуги с висока добавена стойност SEE Innovation, Technology And Sourcing Summit, организиран от Българската Аутсорсинг Асоциация (БАА) и Българската асоциация на софтуерните компании (БАСКОМ), за четвърти път бяха раздадени годишните награди за иновации, технологии и аутсорсинг.

Призовете бяха връчени в 16 категории, отличаващи най-добрите компании, проекти и продукти, сред които софтуерна компания на годината, най-добър работодател в сектора на технологиите, стартъп компания на годината и др. Бургас бе обявен за най-бързо развиващия се технологичен град, а в категорията за най-успешно сътрудничество между образованието и бизнеса отличието отиде при Професионалната гимназия по компютърно програмиране и иновации.

Форумът, в който като лектори се включиха български и международни експерти, се проведе на 17 май т. г. в Пловдив и привлече повече от 300 гости - специалисти от над 30 международни компании, представители на централната и местната администрация и др. Събитието беше открито с приветствия от кмета на община Пловдив Иван Тотев, председателя на Управителния съвет на БАА Ивайло Славов и председателя на Управителния съвет на БАСКОМ Доброслав Димитров.

     
Източник: община Бургас, община Пловдив

Ключови думи: аутсорсинг   софтуерни компании   община Пловдив   БАА   БАСКОМ  

Област: Събития  

Fanuc
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
B2N

Последно от Събитията

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...