Industry Info  
Festo
Festo

ИАОС откри процедура за пробонабиране и анализ на органични замърсители в повърхностни води

Изпълнителната агенция по околна среда откри обществена поръчка с предмет "Извършване на анализ на приоритетни вещества във води от Наредба за стандарти за качество на околната среда (СКОС) за приоритетни вещества и някои други замърсители".

Предметът на процедурата е пробонабиране и извършване анализ на органични замърсители в повърхностни води и седименти, като пунктовете са разположени из цялата страна. Обществената поръчка е структурирана в две обособени позиции, разделени според вида на матрицата и периода на изпълнение.

В рамките на първата обособена позиция изпълнителят ще извърши пробонабиране в 253 пункта с повърхностни води за срок от 6 месеца и ще изготви протокол, съдържащ информация за пункта, условия на пробовземане, количества от пробата, дата и др., както и пробонабиране в 102 пункта за повърхностни води в срок от 12 месеца. В рамките на втората позиция изпълнителят ще извърши пробонабиране еднократно за матрица седименти в 15 пункта от езера и язовири.

Прогнозната обща стойност на поръчката е 5 млн. лв.
Повече информация за условията на процедурата може да намерите тук.

     
Източник: ИАОС

Ключови думи: ИАОС   органични замърсители  

Област: Измервателна техника  

Fanuc
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас
Тех Индустри България

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD

Последно от Обществени поръчки/Търгове

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПредстоящоОбяви за работаПроекти
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...