Industry Info  
Festo
Festo

РАИС получи почетния знак на БСК за роботизирани комплекси с металорежещи машини

19.04.2019   |   Събитията
 
На 18 април т. г. по време на международното изложение MachTech&InnoTech 2019 фирма РАИС беше отличена с почетния знак на Българската стопанска камара (БСК) за усвояването на роботизирани комплекси на основата на металообработващи машини тип VMC 350 RAIS и CNC струг Т250 RAIS. 
 
Управителят на компанията инж. Нишан Бъздигян получи и грамота от Петър Денев, заместник-председател на БСК. "Настоящата се връчва за постигнати върхови постижения в усвояването на 5-осен обработващ център VMC350 в комплект с уникална измерителна машина за фрезови инструменти, въведен софтуер за управление и мониторинг на производствени процеси на базата на IoT, както и за постигната устойчивост и конкурентоспособност на прецизния CNC струг Т250 RAIS с роботизирана клетка", се казва в документа.
 
Петър Денев посети лично щанда на РАИС в последния ден от изложението, където имаше възможност да види струг Т250 с роботизирана клетка и палетна станция и 5-осния обработващ център VMC 350. 
 
"В дните на изложението бяха направени различни демонстрации - с измерителна машина за фрезови инструменти на фирма Elbocontrolli, софтуер, който се грижи за инструменталното стопанство и автоматичното прехвърляне на данни, софтуер за наблюдаване състоянието на машините", разказаха от компанията.
 
На щанда на РАИС можеха да се видят гамата хоризонтални центри на ОКК – Япония, чийто представител в България е пазарджишката машиностроителна компания, а също и струг на Miyano, мерителна машина и маса на NIKKEN.
     
Източник: РАИС

Ключови думи: РАИС   БСК   Т250 RAIS   VMC 350 RAIS   CNC   IoT  

Област: Събития  

Fanuc
ЦИЕС
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас
Тех Индустри България

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
EcoIndustries

Последно от Събитията

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПроектиПредстоящоОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...