Industry Info  
Festo
Festo

Автоматизирана инспекция с 3D скенер и робот на щанда на ДиТра на MachTech&InnoTech - 11.04.2019

11.04.2019   |   Начало»Бизнес
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова

ДиТра ще демонстрира автоматизирана инспекция с 3D скенера HandySCAN, програмируемо управляван в специализирана роботизирана клетка на щанда си (А9, в зала 2) на изложението MachTech&InnoTech 2019, информираха от компанията. Посетителите ще могат да се запознаят и с работещ 3D принтер F370 от серията F123 на Stratasys, както и с възможностите на CAMWorks за технологична подготовка на изделията.

"Модерното производство изисква все повече контрол на качеството на различните етапи от процеса", споделиха от компанията. "Метрологичните проверки с конвенционални измервателни средства, шублер/микрометър и високомер, наложили се като бързи и ефективни, често не се справят със сложността на съвременните детайли и геометричните им допуски. На помощ идват технологии като 3D сканиране за дигитализация на продукцията и последващо измерване", допълниха те.

От ДиТра разказват, че CREAFORM предлага набор от лазерни скенери, които с лекота могат да бъдат оперирани ръчно или програмирани за автоматизирана траектория при монтаж върху робот. Сериите HandySCAN и MetraSCAN пък се характеризират с висока точност, възможност за работа в агресивна производствена среда с вибрации и слънчева светлина, прецизно сканиране на лъскави и черни повърхнини и остатъчен технологичен запас за нови предизвикателства.

     
Източник: ДиТра

Ключови думи: ДиТра   HandySCAN   MetraSCAN   Stratasys   CAMWorks   MachTech&InnoTech  

Fanuc
АББ България ЕООД
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас
СПМ Инструмент България ЕООД

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Eвромаркет компресорс
Последно от Бизнес
Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯОНЛАЙН СЪБИТИЯБизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбития
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...