Industry Info  
Festo
Festo

ABB представя "Завод на бъдещето" на MachTech&InnoTech - 09.04.2019

ABB ще представи вдъхновяващо портфолио от роботи, решения и технологии под надслов "Завод на бъдещето" по време на MachTech&InnoTech 2019 (15-18 април, Интер Експо Център, София) на щанд А9 в зала 3, съобщават от компанията. Унифицираната дигитална платформа ABB Ability обслужва различни индустриални области и осигурява добавена стойност и ефективност за клиентите на компанията по цял свят. 
 
Сред акцентите по време на изложението ще бъдат и компактният индустриален робот IRB 1200, роботът с 6 оси IRB 120, колаборативният робот YuMi, както и унифицираната дигитална платформа ABB Ability. 
 
"Роботите IRB 120 и IRB 1200 правят машинния парк 15% по-малък и 10% по-бърз. Създадени са за обработване на материали с по-голяма гъвкавост, лесна употреба и имат компактни размери и кратки цикли на работа. Дизайнът им позволява да бъдат монтирани почти навсякъде, под всякакъв ъгъл, без ограничения – в клетка, върху машина или в близост до други роботи", разказват от компанията.
 
"YuMi - първият в света робот с две ръце, поставя началото на нова ера на роботизирани помощници, които могат да работят заедно с хората върху споделени задачи с изключителна точност, като осигуряват допълнителна безопасност и ефективност", коментират от ABB. 
 
Повече за останалите продукти на изложението може да намерите на сайта на компанията.
     
Източник: ABB

Ключови думи: ABB   АББ   MachTech&InnoTech   MachTech   IRB 1200   YuMi   ABB Ability  

Област: Технологии  

Fanuc
АББ България ЕООД
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас
СПМ Инструмент България ЕООД

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Eвромаркет компресорс
Последно от Технологии
Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯОНЛАЙН СЪБИТИЯБизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбития
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...