Industry Info  
Festo
Festo

Save the Planet представя ефективни шредери, компостиращи инсталации и сметосъбираща техника

01.03.2019   |   Бизнес
 

Save the Planet – изложението, посветено на устойчивото управление и рециклиране на отпадъците, отваря врати на 16 април т. г. в зали 5 и 6 на ИЕЦ, София. Посетителите на събитието ще могат да се запознаят с модерни решения за шредиране, компостиране и събиране на отпадъци.

"Elte GPS е с дебют на Save the Planet. Тя ще представи система за позициониране на превозни средства и за претегляне на отпадъци, автоматична радиочестотна идентификационна (RFID) система. Предлага дистрибуция и очаква срещи с клиенти, които искат да инвестират в нови решения за подобряване на ежедневната им работа", информират организаторите от Виа Експо.

Molinari се завръща с презентация на новите възможности на шредери и гранулатори, които намаляват разхода на енергия с до 30% и превръщат различни отпадъци в нови суровини. Балканика Енерджи е специализирана в третиране и оползотворяване на биоразградими отпадъци – изграждане на биогаз инсталации, компостиращи инсталации, модулни системи за стабилизиране на органична фракция и др.

Посетителите ще се запознаят и с нови продукти на Би Ем Лизинг Трейд – сметосъбираща техника, контейнеровози и съдове за разделно събиране на отпадъци. Мобилна лаборатория за анализ на качеството на въздуха ще бъде показана на щанда на Енергийна Агенция-Пловдив.

Акцентите в съпътстващата програма са темите за финансиране на проекти и иновации за производство на биомаса. Събитието предлага и възможности за организиране на бизнес срещи с изложители от Австрия, България, Германия, Италия, Испания, Полша, Холандия и др.

Може да се регистрирате за безплатно посещение тук.

     
Източник: Виа Експо

Ключови думи: Виа Експо   Via Expo   Save the Planet  

Област: Екология  

Fanuc
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
B2N

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...