Industry Info  
Festo
Festo

Пълен спектър решения за автоматизация на IAMD 2019

01.04.2019   |   Предстоящо
 

Специализираното изложение Integrated Automation, Motion & Drives (IAMD), което е част от Hannover Messe (1-5 април т. г.), отново ще акцентира на темите в областта на роботиката, сензорните технологии и Индустрия 4.0.

В зали 8, 9, 11, 12, 14-17 на изложбения център в Хановер посетителите ще могат да се запознаят с последните новости в технологиите за автоматизация, роботиката, линиите за асемблиране и манипулиране, линейната техника, пневматиката хидравликата и др. В зали от 19 до 25 пък ще бъдат представени иновативни задвижвания, кагерни системи, предавателни механизми, уплътнения и филтриращи системи.

IAMD 2019 ще включва и богата съпътстваща програма като акценти са Automation Forum, който ще разгледа актуални въпроси в сферата на модулната автоматизация, колаборативните роботи, честотните преобразуватели, измервателната техника в автоматизацията, и Industrie 4.0 Forum, който ще е посветен на технологиите за IoT, индустриалната сигурност, прогнозната поддръжка, оперативната съвместимост и др. В рамките на събитието за девети път ще бъде връчена и Наградата за роботика, отличаваща иновативни приложни роботизирани решения.

     
Източник: Deutsche Messe

Ключови думи: Deutsche Messe   Hannover Messe   IAMD  

Област: Автоматизация  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас
BMG

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА
на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


LD
B2N
TME

Последно от Предстоящо

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитиятаЕкспертно
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...