Industry Info  
Festo
Festo

Близо 900 изложители се включват в Control 2019

07.05.2019   |   Предстоящо
 

33-ото издание на международното изложение за технологии за осигуряване на качество Control ще се проведе между 7 и 10 май т. г. в Щутгарт. Организаторите очакват в събитието да се включат близо 900 производители и дистрибутори от над 30 държави.

Сред акцентите на Control 2019 ще бъде специалната изложба "Безконтактни измервателни технологии" в зала 6. На площ от 330 кв. м 20 изложители ще представят различни технологии и решения за безконтактно и безразрушително измерване и контрол. Изложбата се организира за 15-и път и ще предложи на посетителите не само информация за избора на подходяща технология, но и цялостни безконтактни измервателни и тестови системи за конкретни приложения.

Тази година основна тема на Event Forum (зала 8), организиран от Института Фраунхофер по производствени технологии и автоматизация (Fraunhofer IPA), ще бъде "Машинното самообучение и зрение – технологична революция благодарение на изкуствения интелект и модерната обработка на изображения. Участниците в събитието ще могат да добият добра представа за използването на изкуствен интелект и нови видове анализ на сигнали и изображения в индустриална среда.

Традиционно ще се проведе и форум на изложителите, който ще предостави множество технически презентации и доклади за най-добри практики в сектора. Посетителите ще имат възможността да изберат решения за дейностите си по осигуряване на качеството благодарение на представените на форума отделни случаи на приложение.

     
Източник: P. E. Schall

Ключови думи: P. E. Schall   Control   безконтактни технологии   безразрушително тестване  

Област: Измервателна техника  

Fanuc
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
B2N

Последно от Предстоящо

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...