Industry Info  
Festo
Festo

Богата гама технологии за производство на стомана и тръби на Tube & Steel Istanbul 2019

17.04.2019   |   Предстоящо
 
От 17 до 20 април т. г. в Истанбул ще се проведе едно от най-големите изложения за технологии и оборудване за производство на стомана, тръби, профили и тел Tube & Steel Istanbul.
 
По време на панаира посетителите ще имат възможност да се срещнат с доставчици, производители и специалисти от бранша, да създадат нови бизнес контакти като участват в предвидените двустранни срещи и да се запознаят с най-новите тенденции в областта. Предходното издание на изложението през 2017 г. събра изложители от повече от 82 страни и посетители от над 172 държави. За по-голямо удобство тази година гостите имат възможност да използват мобилното приложение на Tube & Steel Istanbul, с помощта на което могат да се ориентират по-лесно, да намерят по-бързо търсените изложители и продукти и да следят събитията от съпътстващата програма на панаира.
 
Основните продуктови направления на изложението включват различни видове стомана, тръби, профили, тел, фитинги, крепежни елементи и оборудване за производството им, стоманени помпи и вентили, контролно-измервателна техника, решения за повърхностна обработка и др. Панаирът се посещава предимно от специалисти в строителната, нефтената и газовата промишленост, автомобило-,корабо-, машино- и самолетостроенето, производители на химически продукти, вносители на стомана, тръби и профили, представители на общини и др.
     
Източник: Tuyap; снимка: Dreamstime

Ключови думи: Tube & Steel   стомана   тръби   профили  

Област: Предстоящо  

Fanuc
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас
ГБИТК

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Robotics-Bulgaria.com
IEC

Последно от Предстоящо

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...