Industry Info  
Festo
Festo

Aluexpo 2019 ще представи най-новите технологии в металургичната индустрия

10.10.2019   |   Предстоящо
 
От 10 до 12 октомври т. г. в Истанбул за 6-а поредна година ще се проведе международното специализирано изложение за алуминиевата индустрия Aluexpo, организирано от Hannover Messe Ankiros Fuarcilik.
 
Изложението ще представи на посетителите новите технологии в металургичната индустрия, като основните продуктови групи ще бъдат суровини, първични и полуготови метални продукти, технологии, машини и оборудване за производство на алуминий, решения за повърхностна обработка и алуминиеви продукти, намиращи приложение в различни индустриални сектори.
 
Предходното издание на изложението, което се проведе през 2017 г., предостави платформа за представяне на продуктите на общо 319 изложители (162 от Турция и 157 международни) от 33 страни. Aluexpo привлича професионалисти и експерти от алуминиевата индустрия, осигурявайки възможности за сключване на нови сделки, стартиране на партньорства и разширяване на бизнес контактите.
     
Източник: Aluexpo

Ключови думи: Aluexpo   алуминиеви технологии   металургичната индустрия  

Област: Предстоящо  

FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас
Тех Индустри България

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
EcoIndustries

Последно от Предстоящо

Fanuc
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПроектиПредстоящоОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...