Industry Info  
Festo
Festo

Водещи производители поставят високи стандарти в рециклирането на Save the Planet 2019

16.04.2019   |   Предстоящо
 

От 16 до 18 април т. г. Виа Експо организира Save the Planet - международното изложение, което отразява новостите в управлението на отпадъците и рециклирането и предоставя възможности за търговско договаряне, стартиране на проекти, позициониране на нови компании на пазара.

"Ресурсно-ефективни решения ще бъдат демонстрирани на Австрийския павилион. Lindner има няколко реализирани проекта у нас и ще представи шредери за преработка на отпадъци и производство на висококалорично твърдо гориво SRF и RDF. EREMA наскоро анонсира своята нова глобална иновация Vacunite, която затвърди мястото на компанията като лидер в производството на машини за рециклиране на пластмаси", информират организаторите.

Фокусът на участие на Amandus Kahl ще е върху усъвършенстваната система за обработване на гумени гранули. Прайм Технолоджийс стана представител на Portafill International - ирландски производител на машини за рециклиране на строителни отпадъци и земни маси, отличаващи се с много добра мобилност и ниски транспортни разходи. На щанда на Братя Пашев ще бъдат представени решения за оползотворяване на пластмасови и други видове отпадъци. Компанията си партнира с водещи фирми - ABS, Sesotec, Vecoplan, STF, MAS и др., допълват от Виа Експо.

Паралелната конференция ще насочи вниманието върху нови тенденции и добри практики, които могат да се взаимстват и приложат успешно у нас.

     
Източник: Виа Експо

Ключови думи: Виа Експо   Via Expo   Save the Planet   рециклиране  

Област: Екология  

Fanuc
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
B2N

Последно от Предстоящо

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...