Industry Info  
Festo
Festo

Енерго-Про връчи удостоверение за зелена енергия на Варна Конфекция

24.01.2019   |   Бизнес
 

Холандската фирма за облекло Варна Конфекция получи удостоверение за използване на 100% зелена енергия от Енерго-Про Енергийни услуги. Удостоверението беше връчено на финансовия  мениджър на Варна Конфекция Арно Висерс от търговския директор на Енерго-Про Албена Лазарова и мениджърът продажби на регионални клиенти в енергийното дружество Бисер Лазаров.

"Варна Конфекция е специализирана в изработката на висококачествено устойчиво работно и защитно облекло по европейски стандарти. Фирмата притежава сертификат Fairwear, гарантиращ спазване на международните стандарти по отношение на условията на труд. Варна Конфекция подкрепя идеята за една по-чиста околна среда. С цел ограничаване на емисиите на въглероден диоксид, компанията оперира в сграда с отлична изолация, енергийно ефективни климатични системи и LED осветление и използва отделената топлина от компресорите през филтри за отопление в помещенията през студените месеци", обясниха от компанията.

От Варна Конфекция допълниха, че закупуването на екологично чиста електроенергия от Енерго-Про Енергийни услуги е израз на стремежа на компанията да внедри в производството си зелената идея, а следващата стъпка ще бъде изработката на съвместен проект за соларна енергия.

     
Източник: Енерго-Про

Ключови думи: Енерго-Про   Варна Конфекция   зелена енергия  

Област: ВЕИ  

Fanuc
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас
Тех Индустри България

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
EcoIndustries

Последно от Бизнес

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПредстоящоОбяви за работаПроекти
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...