Industry Info  
Festo
Festo

Мозайка, Мариана Дамова: Навременният достъп до качествена информация е от критична важност за вземането на правилни решения

20.12.2018   |   Експертно
 
Какво представлява услугата IndustryInform, която Мозайка ЕООД предоставя?
Навременният достъп до качествена и изчерпателна информация е от критична важност за вземането на правилни решения. В областта на индустриалното развитие бързото получаване на такава информация позволява оптимално взаимодействие в процеса на производство и пласмент на произведена продукция, привличане на инвестиции и коопериране. IndustryInform е иновативна услуга, опростяваща начина, по който бизнес мениджъри и производители получават данни за индустрията си и развиват своя бизнес. Тя задоволява нужди за развитие на пазара, анализ на конкуренцията, преглед на определен икономически сектор, маркетингово проучване, финанси. Предоставя доклади и заключения на анализатори, даващи пълна картина за развитието на промишлеността в различните индустриални сектори, ключовите играчи в тях и обстоятелствата, движещи пазара и разполага с масив от десетки милиони отделни информационни единици, сред които лесно може да се потърси и извадят подробни данни за отделни фирми, индустриални сектори, хора, свързани с тях, благодарение на мощна семантична инфраструктура и експертен анализ.
 
Откога е достъпен продуктът в България? Кои са вашите основни целеви потребители?
Услугата IndustryInform работи вече пет години. През този период сме се обръщали към собственици и управители на предприятия от индустриалния сектор, които развиват бизнес в България и се нуждаят от бизнес информация, за да планират своите приходи и пазари. Предлагаме годишни абонаменти, за които издаваме ежемесечни доклади, всеки посветен на отделен сектор и даваме достъп до информационна система, която предоставя възможности за търсене по ключови думи и по семантични признаци. Изпълняваме и единични поръчки за издаване на анализи за определен сектор или предоставяне на данни по зададени критерии от интерес.
 
Какви преимущества притежава услугата и как подпомага работата на своите ползватели?
Използвайки семантични технологии и професионални анализатори, IndustryInform намира, филтрира и организира най-новите данни от индустрията, като дава важни отговори на въпроси за фирми, хора, бизнес дейности, активи, печалби, големина на производство или пазари. Секторните доклади на IndustryInform съдържат общ преглед на сектора с географска концентрация и подсектори, фирми, заети в съответния бранш с техни финансови показатели, детайлна информация за печелившите предприятия и списък на губещите предприятия. През информационната система потребителите са на един клик разстояние от добиване на представа за даден икономически сектор и намиране на нужните данни.
     
Източник: Мозайка

Ключови думи: Мозайка   IndustryInform   секторни доклади  

Област: Експертно  

Fanuc
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас
ГБИТК

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Robotics-Bulgaria.com
IEC

Последно от Експертно

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...