Industry Info  
Festo
Festo

Автономно производство и пестене на енергия сред новостите на предстоящите изложения на Виа Експо

16.04.2019   |   Предстоящо
 
От 16 до 18 април 2019 г. в Интер Експо Център (ИЕЦ), София, ще се проведат изложенията ЕЕ & ВЕ, Smart Cities и Save the Planet, обединяващи темите енергийна ефективност, възобновяема енергия, интелигентни градове, управление на отпадъци и рециклиране. 
 
"Днес повече от всякога е важно новостите да достигат по-бързо до своята пазарна реализация. Те предлагат нови алтернативи за производство и използване на енергията, подобряване на живота в градовете чрез модернизиране на сградите, транспорта, публични услуги и инфраструктура, превръщане на отпадъците в нови ресурси", коментират организаторите.
 
"Отчитайки повишаването на интереса на бизнеса, индустрията и домакинствата за инвестиции във високофункционални, енергоспестяващи и екологични решения, създаваме най-добрата среда за тяхното представяне”, споделят от Виа Експо. "Разширяваме спектъра на услуги с цел да популяризираме ползите от иновациите, да помогнем на производители и вносители да се срещнат от първо лице с клиенти, дистрибутори, общини не само от България, но и от Югоизточна Европа. Изложението ще бъде точното място за продуктови премиери, стартиране на проекти и бизнес контакти", допълват те.
 
През 2018 г. международният облик на изложението ЕЕ & ВЕ се затвърди с участието на фирми от 17 държави. При интерес за участие желаещите могат да попълнят предварителното запитване.
     
Източник: Виа Експо

Ключови думи: Виа Експо   Via Expo   ЕЕ & ВЕ   Smart Cities   Save the Planet   енергийна ефективност   възобновяема енергия   интелигентни градове   управление на отпадъци  

Област: Предстоящо  

Fanuc
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
B2N

Последно от Предстоящо

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...