Industry Info  
Festo
Festo

Siemens Mobility ще произвежда ново поколение влакове за лондонското метро

22.11.2018   |   Бизнес
 
Siemens Mobility получи поръчка за проектиране и производство на 94 влака от ново поколение за лондонското метро (Tube) на стойност около 1,54 млрд. евро от London Underground (LUL). Доставката им ще започне през 2023 г. Поръчката е част от програмата Deep Tube Upgrade, която включва линиите Piccadilly, Bakerloo, Central и Waterloo&City. 
 
"Нашите нови метровлакове за Лондон ще увеличат значително капацитета и честотата по линията „Пикадили“. В същото време те ще предложат на потребителите значително по-добро изживяване. Чрез нашите услуги ще подкрепяме London Underground през целия жизнен цикъл на влаковете, за да се гарантира, че те ще обслужват жителите на Лондон с най-висока надеждност и достъпност", коментира Сабрина Сусан, главен изпълнителен директор на Siemens Mobility.
 
Новите мотриси по линията Piccadilly са базирани на платформата Inspiro на Siemens Mobility и ще предложат на пътниците подобрен комфорт и удобство, коментират от компанията. Те ще бъдат оборудвани с по-широки врати и по-дълги, проходими, напълно климатизирани вагони. Влаковете ще имат вградени информационни системи, които ще помогнат на всички пътници да планират пътуването си по-лесно.
 
Като част от договора Siemens ще отговаря за осигуряване на доставките на резервни части за период от пет години, стартирайки с пускането в експлоатация на първите влакове. След изтичане на срока на общата им гаранция, компанията ще осигури пълна техническа поддръжка на влаковете, допълват от Siemens.
     
Източник: Siemens

Ключови думи: Siemens   Сименс   Siemens Mobility  

Област: Бизнес  

Fanuc
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас
ГБИТК

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Robotics-Bulgaria.com
IEC

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...