Industry Info  
Festo
Festo

Siemens Mobility ще произвежда ново поколение влакове за лондонското метро

22.11.2018   |   Бизнес
 
Siemens Mobility получи поръчка за проектиране и производство на 94 влака от ново поколение за лондонското метро (Tube) на стойност около 1,54 млрд. евро от London Underground (LUL). Доставката им ще започне през 2023 г. Поръчката е част от програмата Deep Tube Upgrade, която включва линиите Piccadilly, Bakerloo, Central и Waterloo&City. 
 
"Нашите нови метровлакове за Лондон ще увеличат значително капацитета и честотата по линията „Пикадили“. В същото време те ще предложат на потребителите значително по-добро изживяване. Чрез нашите услуги ще подкрепяме London Underground през целия жизнен цикъл на влаковете, за да се гарантира, че те ще обслужват жителите на Лондон с най-висока надеждност и достъпност", коментира Сабрина Сусан, главен изпълнителен директор на Siemens Mobility.
 
Новите мотриси по линията Piccadilly са базирани на платформата Inspiro на Siemens Mobility и ще предложат на пътниците подобрен комфорт и удобство, коментират от компанията. Те ще бъдат оборудвани с по-широки врати и по-дълги, проходими, напълно климатизирани вагони. Влаковете ще имат вградени информационни системи, които ще помогнат на всички пътници да планират пътуването си по-лесно.
 
Като част от договора Siemens ще отговаря за осигуряване на доставките на резервни части за период от пет години, стартирайки с пускането в експлоатация на първите влакове. След изтичане на срока на общата им гаранция, компанията ще осигури пълна техническа поддръжка на влаковете, допълват от Siemens.
     
Източник: Siemens

Ключови думи: Siemens   Сименс   Siemens Mobility  

Област: Бизнес  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от Бизнес

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...