Industry Info  
Festo
Festo

Над 30 000 специалисти от България и Европа ще се включат в МТП Пловдив

24.09.2018   |   Предстоящо
 
Над 30 000 специалисти се очаква да се включат в тазгодишното издание на Международния технически панаир в Пловдив, който ще се проведе от 24 до 29 септември. Участниците ще демонстрират актуални тенденции в машиностроенето, електрониката и електротехниката, енергетиката и екологията, водния сектор, информационните технологии, роботиката и автоматизацията, строителството, химическата и минната промишленост, автомобилната индустрия и автосервизното оборудване.
 
Сред участниците ще бъде българска компания, която ще демонстрира иновативен супермощен слънчев колектор. Съоръжението произвежда топла вода, като абсорбира до 30% повече енергия от слънцето в сравнение със съществуващите от подобен вид. Други изложители ще покажат модерни решения за обработка на вода в индустрията и бита, а в изложбата "Машиностроене" ще бъде представена разнообразна авангардна техника.
 
"Експонатите отварят нова страница в индустрията, а в бизнеса започва поредният етап на модернизация, смятат експерти въз основа на профила на участниците в предстоящия делови форум. Според прогнозите той ще бъде по-мащабен от миналогодишния, който отбеляза 20% ръст на площите", коментират организаторите на събитието.
     
Източник: МТП Пловдив

Ключови думи: МТП Пловдив   Международен технически панаир    

Област: Предстоящо  

Мозайка
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Л-Клас
Тех Индустри България

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас специализиран бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДУСТРИЯ
на портала IndustryInfo.bg.
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


LD

Последно от Предстоящо

Fanuc
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯТехнологииБизнесОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПроектиПредстоящоОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...