Industry Info  
Festo
Festo - A banner

Corrosion Prevention Balkans ще представи основни проблеми с корозията и мерки за тяхното решаване

21.06.2018   |   Събитията
 
България може да спести 700 милиона долара, ако се прилагат съвременни методи за защита от корозия. Това подчертаха организаторите на международния форум Corrosion Prevention Balkans, който ще се проведе от 28 до 29  юни в пловдивския хотел Империал.
 
Форумът е насочен не само за експертите, работещи в областта на корозията, но и към всички, вземащи решения в различните индустрии и правителството. Гост-лектори от 10 държави ще вземат участие и ще представят теми, свързани с идентификация на корозионните рискове, анализ на факторите за тяхното възникване, прилагане на навременни мерки за превенция и отстраняване на корозията.
 
Акцентите в конферентната програма ще включват: Катодна защита - проблеми и възможности за развитиел; Ново поколение безвъздушни помпи за пръскане на защитни покрития, иновативен метод за бластиране; Решения за изпитване на различни покрития преди нанасянето им; Тестване и оценяване на тежки метали от продукти, които са в контакт с питейната вода; Подходи за корозионна защита на алуминий и неговите сплави; Стабилизационна обработка на агресивната питейна вода; Електромагнитни въздействия върху тръбопроводи и др.
     
Източник: Виа Експо

Ключови думи: Виа Експо   Corrosion Prevention Balkans   корозия  

Област: Събития  

Мозайка
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Л-Клас
Тех Индустри България

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас специализиран бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДУСТРИЯ
на портала IndustryInfo.bg.
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


LD

Последно от Събитията

Fanuc
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯТехнологииБизнесОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПроектиКариериПредстоящоОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...