Industry Info  
Festo
Festo

Добър инвестиционен климат в керамичната индустрия на ceramitec 2018

17.04.2018   |   Събитията
 
Международната керамична индустрия е настроена положително за бъдещи инвестиции, съобщиха организаторите на изложението ceramitec от Мюнхенския панаир. Събитието се състоя от 10 до 13 април т.г. и в него се включиха над 15 000 души.
 
Общо 633 изложители от 38 държави презентираха своите продукти и решения, като най-много бяха представителите от Германия, Италия, Китай, Франция, Испания и Португалия. От страна на посетителите, най-много от международните гости бяха от Италия, Австрия, Франция, Турция, Китай и Русия. От Мюнхенския панаир подчертават, че 93% от изложителите и 97% от посетителите са оценили изложението като отлично, много добро или добро. Освен това ceramitec е укрепило позицията си като водеща платформа за получаване на нови знания в рамките на керамичната промишленост.
 
В допълнение, новото специализирано шоу "Адитивно производство", включващо изложба на иновативни продукти и отделна програма от лекции, беше прието изключително добре от посетителите.
 
"Керамичната промишленост показа много голям интерес към възможностите, които предлага адитивното производство. Благодарение на ангажимента на организаторите търговското изложение се превърна в идеална платформа за опознаване на тази технология", коментираха изложителите.
     
Източник: Messe Muenchen

Ключови думи: Messe Muenchen   Мюнхенски панаир   ceramitec   адитивно производство   керамична промишленост  

Област: Събития  

Fanuc
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас
Тех Индустри България

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
EcoIndustries

Последно от Събитията

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПредстоящоОбяви за работаПроекти
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...