Industry Info  
Festo
Festo

В и Д Интернационал предлага нов модел универсална лента за рязане на Wikus

13.04.2018   |   Технологии
 
В и Д Интернационал ЕООД, представител на водещия световен производител на отрезни ленти за метали Wikus Austria GmbH, от началото на годината предлага у нас новия модел универсална лента за рязане MarathonM42 на австрийската компания.
 
"Отрезната лента Marathon M42 е предназначена за средни и големи напречни сечения. Моделът предлага изключително икономично решение, което осигурява широк спектър от приложения и постоянно високо качество. Благодарение на непрекъснатия процес на продуктови подобрения при Wikus, характеристиките на Marathon M42 са максимално оптимизирани", информират от В и Д Интернационал.
 
Сред предимствата на продукта са удължен експлоатационен живот, който гарантира увеличен интервал на смяна на отрезната лента, ниски нива на шум при работа и по-малка загуба на метал, благодарение на подобрената точност на рязане. Лентата MarathonM42 е предназначена за рязане на средно- или едрогабаритни детайли от всякакви метали (до 1000 N/mm²), профили и плътни материали, както на единични изделия, така и на снопове.
 
"Австрийската компания е с доказана максимална прецизност и качество. Клиентите й се обслужват компетентно и персонално с представителства в целия свят и пласментни и сервизни дружества в Европа и отвъд океана", допълват от В и Д Интернационал.
     
Източник: Wikus

Ключови думи: В и Д Интернационал   Wikus Austria   Marathon M42   отрезни ленти за метали  

Област: Технологии  

Fanuc
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас
ГБИТК

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
БиЕмДжи Дейта
B2N

Последно от Технологии

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...