Industry Info  
Festo
Festo

ТУ-София организира седмото си изложение за стажове - 11.04.2018

11.04.2018   |   Начало»Събития
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова

На 17 април т. г. за седма поредна година в Технически Университет – София ще се състои изложението "Стажове", организирано от Център "Кариера и възпитаници (Алумни)" на висшето учебно заведение. Платформата за насърчаване на контактите между студенти и работодатели ще бъде официално открита в 10:00 ч. във фоайето на учебен блок 12 на Университета.

В тазгодишното издание на събитието ще вземат участие повече от 110 компании и организации, които ще се представят със свои щандове в учебни корпуси 2 и 12. По традиция в изложението ще се включат фирмите Бер Хела Термоконтрол, Виваком, Кока Кола България, Луфтханза Техник, Мелексис, Мтел, Сенсата, Сименс, Уникредит Булбанк и Фесто, съобщават организаторите. В рамките на "Стажове" 2018 за първи път ще набира кандидати за своите стажантски програми и Европейската организация за ядрени изследвания (ЦЕРН).

"Всички представители на бизнеса ще имат възможност за директен контакт със студентите и да представят информация за своята дейност, за свободни стажантски позиции и стипендиантски програми. Чрез събитието студентите могат да влязат в диалог с потенциални работодатели, да натрупат увереност при представянето си и да направят първи стъпки за стартиране на своята кариера. "Стажове" е най-голямото университетско събитие в страната, в рамките на което бизнесът се запознава отблизо със бъдещи експерти, обучени в най-големия технически университет в България, създаващ висококвалифицирани кадри за нуждите на пазара на труда", коментират от ТУ-София.

На 18 април 2018 г. платформата ще се състои и на територията на филиала на ТУ-София в Пловдив и във "Факултет и Колеж"- Сливен.


 

     
Източник: ТУ-София; снимка: Pixabay

Ключови думи: ТУ-София   Стажове   стажантски програми   стипендиантски програми  

Област: Кариери  

Fanuc
АББ България ЕООД
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас
СПМ Инструмент България ЕООД

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Eвромаркет компресорс
Последно от Събития
Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯОНЛАЙН СЪБИТИЯБизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбития
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...