Industry Info  
Festo
Festo

Свободен вход при ранна регистрация за MachTech&InnoTech и Вода София

21.03.2018   |   Събитията
 
Интер Експо Център обяви възможност за свободен вход за международните изложения MachTech&InnoTech и Вода София, които ще се проведат от 26 до 29 март т.г. Входът ще бъде безплатен за всички, които се регистрират до 25 март.
 
В тазгодишното издание на MachTech&InnoTech ще участват над 150 български и международни компании от Полша, Унгария, Китай, Италия, Турция, Швеция, Румъния; колективно участват и водещи компании от Австрия, както и делегация от немски компании.
 
"Тук посетителите ще открият роботи, автоматизирани машини и софтуерни приложения в действие.На пълни обороти ще се движи новото поколение от високи технологии", подчертаха организаторите от ИЕЦ.
 
Ключово събитие в изложението ще е Sofia Industrial 3D Printing Forum на 27 март, на тема ползите от използването на 3D печата. Ще бъдат проведени и двустранни бизнес срещи между български и чуждестранни фирми.
 
Изложението за водния сектор в България Вода София пък ще има участие на компании от Германия, Австрия, Италия, Турция, Румъния, Хърватия и Словакия. То ще се проведе паралелно на MachTech&InnoTech от 27 до 28 март, като на 27-и и 28-и ще се проведе и 10-ата международна конференция Булаква на тема "Инвестиционни предизвикателства пред водния сектор - иновативни решения и финансови стратегии", организирана от Българската асоциация по водите (БАВ).
     
Източник: ИЕЦ

Ключови думи: ИЕЦ   IEC   MachTech&InnoTech   Вода София  

Област: Събития  

Мозайка
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Л-Клас
Тех Индустри България

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас специализиран бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДУСТРИЯ
на портала IndustryInfo.bg.
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


LD

Последно от Събитията

Fanuc
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯТехнологииБизнесОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПроектиПредстоящоОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...