Industry Info  
Festo
Festo

Безплатно участие при предварителна регистрация на ЕЕ и ВЕ, Save the Planet и Smart Cities

15.03.2018   |   Събитията
 
Безплатно участие на изложенията EE и ВЕ, Save the Planet и Smart Cities предоставят организаторите Виа Експо при предварителна регистрация. Събитията ще се проведат от 27 до 29 март т.г. в Зала 5 на Интер Експо Център и в тях ще се включат водещи компании от 16 държави. Те ще представят продукти и услуги от областите енергийна ефективност, възобновяема енергия, управление на отпадъци и рециклиране, интелигентни градски системи.
 
Делегатите ще имат възможност да се срещнат и с лектори от Генерална дирекция „Енергетика“, Европейска комисия, Лондон Саут Банк Унивърсити, Университет на Бирмингам (Великобритания), Технически университет - София, Европейски институт по труда, Министерство на околната среда и водите и др. От Виа Експо съобщиха още, че част от изложителите търсят дистрибутори за България и региона, а други - контакти с представители на индустрията, селското стопанство, общини и частни клиенти, които искат да инвестират в рентабилни и екологични решения.
 
Сред тематичните акценти по време на събитията ще са: Програмата LIFE - инструментът на ЕС за финансиране на дейности в областта на околната среда и климата; Как изглежда интелигентния град, базиран на информационните и комуникационни технологии и интернет на нещата, за да се справи с недостига на ресурси и екологичните проблеми?; Системата SAP за градовете - предлага конкретни сценарии за интелигентно осветление, управление на отпадъците, предотвратяване на наводнения; Холандският опит в прилагането на модела за кръгова икономика и възможностите в България и др.
     
Източник: Виа Експо

Ключови думи: Виа Експо   Via Expo   ЕЕ и ВЕ   Save the Planet   Smart Cities  

Област: Събития  

Fanuc
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
B2N

Последно от Събитията

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...