Industry Info  
Festo
Festo

Хенлих с два щанда на МашТех и Вода София

01.03.2018   |   Събитията
 
Хенлих ще представи някои от своите специализирани решения за индустрията по време участието си в изложенията MachTech&InnoTech и Вода София от 26 до 29 март т.г., съобщиха за Industryinfo.bg от компанията.
 
"Заповядайте на нашия щанд A3 в зала 1, за да се запознаете спредлаганите от нас помпи за пречиствателни станции. Ще можете да разгледате и тръбните куплунги и ремонтни скоби STRAUB, предназначени за свързване на тръби въвводопреносни мрежи за питейни, процесни, чисти и отпадни води, въздушни и газови трасета, петролопроводи, тръбни системи за охлаждаща течност и други", канят от Хенлих.
 
Посетителите на фирмения щанд на Хенлих C2 в зала 2 ще могат да получат детайлна техническа информация и за предлаганите от компанията полимерни плъзгащи лагери, кабеловодещи вериги и гъвкави кабели от igus; маншони и защитни покрития; СВД, линейни лагери и направляващи от метал или полимер от THK и igus. Някои от продуктите ще могат да бъдат наблюдавани и в действие в двете демонстрационни машини.
 
"Посетете ни, за да споделим с Вас своя опит и висококачествени продукти под мотото "Един доставчик, много решения",допълват от компанията.
     
Източник: Хенлих

Ключови думи: Хенлих   Hennlich   МашТех   Вода София   THK   igus   STRAUB   тръбни куплунги   ремонтни скоби   плъзгащи лагери   кабеловодещи вериги   гъвкави кабели   маншони   защитни покрития   СВД   линейни лагери и направляващи  

Област: Събития  

Мозайка
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Л-Клас
Тех Индустри България

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас специализиран бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДУСТРИЯ
на портала IndustryInfo.bg.
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


LD

Последно от Събитията

Fanuc
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯТехнологииБизнесОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПроектиПредстоящоОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...