Industry Info  
Festo
Festo

Save the Planet 2018 представя достъпни решения за устойчиво управление на отпадъци

16.02.2018   |   Събитията
 

Месец преди началото на международното изложение и конференция за управление на отпадъци Save the Planet, организаторите от Виа Експо информират за още от продуктовите акценти, които ще бъдат представени на форума.

Германска компания ще представи решения за успешно третиране на течности, получени при обработка на отпадъци, като фокусът ще бъде поставен върху специфичните аспекти на комбинираното третиране на няколко вида течности в централна пречиствателна станция към съоръжение за отпадъци.

Участваща за първи път на изложението испанска компания цели установяването на бизнес сътрудничество с български фирми в областта на екологията и енергетиката. Сред сред реализираните проекти на фирмата са два завода за обработка и усвояване на биологични отпадъци, завод за третиране на отпадъци от винарска изба, пречиствателна станция за брашна, шест биологични реактора, складове за инфилтрати и за свинска тор и др.

"Друг участник в изложението е германска компания, специализирана в доставянето на инсталации за анаеробно разграждане на органични отпадъци, генерирани от селскостопански, промишлени и търговски дейности. Благодарение на тяхното използване се постига ефективна предварителна обработка на отпадъците и се получава качествен продукт от разложения субстрат. Фирмата търси партньори за сътрудничество в България, Гърция, Хърватия и Сърбия", съобщават от Виа Експо.

Посетителите на Save the Planet 2018 ще могат да се запознаят и с нови решения за ефективно използване и преработка на различни видове отпадъци, предлагани от българска компания. Участие в изложението ще вземат и редица фирми, вече познати на българския пазар с реализираните в страната проекти. Своето участие са потвърдили и две нови водещи фирми от Германия, както и производител на инсталации за рециклиране, който продължава да разширява своята дейност на Балканите.

Сред другите продуктови акценти на Save the Planet, което ще се проведе между 27 и 29 март т. г. в София, са: системи за оползотворяване на биоотпадъци, резервни части за рециклиращи машини, инсинератори, решения за третиране на опасни и болнични отпадъци, контейнери и сателитна навигация за управление на събирането на отпадъците, кантарни системи за претегляне на превозните средства, услуги за устойчиво управление на отпадъците, програми за финансиране.

     
Източник: Виа Експо

Ключови думи: Виа Експо   Via Expo   управление на отпадъци  

Област: Екология  

Fanuc
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
B2N

Последно от Събитията

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...