Industry Info  
Festo
Festo

Британски производител на технологии за инспекция на тръбопроводи търси партньори

09.02.2018   |   Бизнес
 

Британска компания, която разработва инструменти за измерване и инспекция на системи от тръбопроводи, въздуховоди и други труднодостъпни локации, предлага партньорство на производствени компании в Европа.

Портфолиото на фирмата, създадена през 2004 г., включва широка гама от аналитични и софтуерни решения с приложения в нефтената и газовата промишленост, енергетиката, космическия и строителния сектор, транспорта, отбраната, ядрената индустрия и др.

Технологиите на компанията са предназначени за прецизно измерване и визуална инспекция на състоянието на индустриални активи и инфраструктура, включително форма, овалност, износване, наличието на вдлъбнатини, изпъкналости, набръчкване, окисляване, промяна в цвета, корозия или ерозия на тръбопроводи и други тръбни системи.

Предложението за търговско коопериране е насочено към европейски фирми с установени контакти в нефтената и газова индустрия, ядрената енергетика или космическия сектор, които могат да се възползват от експертния опит на британската компания и от възможностите за изграждане и разширяване на обща клиентска база. В търсения профил попадат инженерни фирми, производители на тръби, роботи и др., които имат интерес да си сътрудничат с компанията в рамките на лицензионно или производствено споразумение.

Допълнителна информация за може да намерите на сайта на Enterprise Europe Network (EEN).

     
Източник: EEN

Ключови думи: EEN   инспекция на тръбопроводи   прецизни измервателни средства  

Област: Измервателна техника  

FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас
Тех Индустри България

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
EcoIndustries

Последно от Бизнес

Fanuc
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПроектиПредстоящоОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...