Industry Info  
Festo
Festo

Силно международно участие на Save the Planet 2018

12.01.2018   |   Събитията
 

Производители и вносители на оборудване и технологии за устойчиво управление и оползотворяване на отпадъци от Австрия, Белгия, Германия, Испания, Финландия, Франция, Холандия и Швейцария са заявили своето участие на Save the Planet 2018, съобщават организаторите от Виа Експо. Изложението ще се проведе от 27 до 29 март в София.

"Сред изложителите е холандската фирма Kamadur, която доставя пълна гама ножове и резервни части за раздробители, мелници, топилни филтри и пелетизатори, спомагащи за намаляване на производствените разходи на фирмите за рециклиране. Komptech произвежда машини и системи за механично и механо-биологично третиране на твърди битови отпадъци и за обработка на биомасата като възобновяем енергиен източник", информират от Виа Експо.

Участие в изложението ще вземе и Hitachi Zosen Inova, която планира реализиране на нови проекти за анаеробно разграждане, базирано на разделно събрани или сортирани биологични отпадъци от твърдите битови отпадъци в няколко български града. За първи път във форума ще участва ATI Environnement, която ще представи инсинератори за третиране на болнични, животински и индустриални отпадъци.

Германската компания Steinert, която доставя решения за сепариране на ценни материали, увеличавайки печалбата на клиентите си чрез висока степен на оползотворяване и намаляване на оперативните разходи, също ще е сред изложителите на Save the Planet, допълват организаторите. Сред имената на участниците са и българските фирми Братя Пашев, Geocycle България, Еуро СИТЕКС, Мева България, Майком, M&M Фрут, Костинброд Еко и др.

     
Източник: Виа Експо

Ключови думи: Виа Експо   Via Expo   Save the Planet   управление на отпадъци  

Област: Екология  

Fanuc
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
B2N

Последно от Събитията

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...