Industry Info  
Festo
Festo

Водещи компании от Европа са потвърдили участието си в ЕЕ & ВЕ

27.03.2018   |   Предстоящо
 
От 27 до 29 март  Виа Експо организира в София 14-то издание на международното изложение и конференции: Енергийна ефективност и ВЕИ, Интелигентни градове и Управление на отпадъци. До момента водещи компании от Австрия, България, Германия, Гърция, Италия, Швейцария, Холандия, Испания, Белгия и Финландия са потвърдили своето участие.
 
Сред акцентите на изложението ще са: Системи за пестене на енергия; Софтуер за прогнозиране, балансиране и управление на небаланси и производствени графици в производството и потреблението на ел. енергия; Оборудване за производство на пелети; Решения за производство на слънчева енергия за собствено потребление; Системи за съхранение на енергия; Сградна автоматизация; Подземни контейнери; Оборудване за рециклиране на пластмаса и др.
 
"Ние предоставяме добра бизнес среда, в която доставчиците могат да покажат своите нови разработки и да направят личен контакт с потенциални клиенти и партньори", споделят организаторите.
 
Виа Експо предлага допълнителен виртуален формат на изложението, който ще осигури онлайн промоция на участниците. Повече информация може да намерите тук.
     
Източник: Виа Експо

Ключови думи: Виа Експо   Via Expo   ЕЕ & ВЕ   ВЕИ  

Област: Предстоящо  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас
BMG

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
B2N
TME

Последно от Предстоящо

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитиятаЕкспертно
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...