Industry Info  
Festo
Festo

Решения с практическа насоченост на Save the Planet 2018

27.03.2018   |   Предстоящо
 

От 27 до 29 март 2018 в София ще се проведе Save the Planet, което ще събере доставчици на решения за рециклиране и управление на отпадъци с потребители, които целят да подобрят своята ресурсна ефективност.

Организаторите от Виа Експо за поредна 9-а година привличат водещи компании. Те съобщават за няколко интересни акцента в предстоящото изложение. Участник предлага на бизнеса и общините решения за събиране и енергийно оползотворяване на неподлежащи на рециклиране отпадъци. Прилагането им облекчава бюджетите и спомага за подобряване качеството на околната среда. За първи път ще бъдат анонсирани иновативни австрийски системи, които правят рециклирането по-прецизен процес - контролират цвета на рециклатите и елиминират миризмите.

Посетителите ще могат да видят и иновативни контейнери, произведени във Финландия, които спестяват място, елиминират проблема с миризмите, намаляват с 30% разходите за транспорт и са подходящи за градове, села, паркове и др.

Българска община ще покаже добър пример за изградено модерно депо чрез публично-частно партньорство с белгийски инвеститори. Плановете им за развитие включват изграждане на инсталация за оползотворяване на производствени отпадъци, инсталация за извличане на биогаз от депото и производство на енергия и пара.

Изложението Save the Planet създава нови възможности за разширяване на бизнеса и намиране на партньори, а повечето от чуждестранните участници търсят представители за България и региона, допълват от Виа Експо.

     
Източник: Виа Експо

Ключови думи: Виа Експо   Via Expo   Save the Planet  

Област: Екология  

Fanuc
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
B2N

Последно от Предстоящо

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...