Industry Info  
Festo
Festo

Виа Експо предлага отстъпка при ранна регистрация за Save the Planet 2018

27.03.2018   |   Предстоящо
 

Изложението за управление на отпадъци и рециклиране за Югоизточна Европа Save the Planet ще се проведе между 27 и 29 март 2018 г. в София. До 15 октомври т. г. организаторите от Виа Експо предлагат преференциални цени за участие в събитието. Поредното издание на Save the Planet ще предложи всеобхватен поглед върху новостите в управлението на отпадъците и рециклирането, водещите тенденции, перспективните бизнес ниши.

"През 9-те години от своето провеждане Save the Planet се утвърди като работеща платформа за среща между доставчици на решения, фирми и общини, които целят да подобрят своята ресурсна ефективност и конкурентоспособност. Събитието представя решения, които превръщат отпадъците в печеливш бизнес и ценен ресурс - нови суровини, топлина, електроенергия", подчертават от Виа Експо.

Основните тематични направления на събитието ще бъдат управлението на отпадъци - транспорт, третиране, компостиране, получаването на енергия от отпадъци, рециклирането и услугите в сектора. Новост във формата на събитието е виртуалното изложение, което работи 1 г. след провеждането на Save the Planet, и осигурява допълнителна промоция и контакти на участниците. Акцент на съпътстващата изложението конференция ще бъде темата за кръговата икономика и биоотпадъците.

     
Източник: Виа Експо

Ключови думи: Виа Експо   Via Expo   Save the Planet   управление на отпадъци   рециклиране  

Област: Екология  

Fanuc
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
B2N

Последно от Предстоящо

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...