Industry Info  
Festo
Festo

Хенлих с иновативни решения за индустрията на МТП Пловдив

05.09.2017   |   Събитията
 
Плъзгащи полимерни лагери без необходимост от поддръжка и надеждни олекотени захранващи системи за приложения, свързани с движение са сред продуктите, които фирма Хенлих ще представи по време на участието си на Международния технически панаир в Пловдив от 25 до 30 септември, съобщиха за IndustryInfo.bg от компанията.
 
Полимерните лагери от iglidur работят без смазване, отличават се с висока твърдост и износоустойчивост и са нечувствителни към замърсявания и прах. Те не корозират, което ги прави подходящи за работа и във влажна среда. Новите серии кабеловодещи вериги са изцяло съобразени с концепцията за "стегнато производство" и се монтират бързо, удължават експлоатационния живот на кабелите, и максимално улесняват достъпа до тях.
 
"Заповядайте на нашия щанд 13E15 в палата 13, за да разгледате иновативната нипродуктова гама: интелигентни решения "smartplastics" за прогнозна поддръжка; манипулатори за роботи robolink за бърза и ценово изгодна автоматизация на процесите; извити линейни направляващи за по-голяма свобода в дизайна; различни видоветрибополимерно фолио за облицоване на трибологично натоварени повърхности”, канят от фирмата изложител.
 
Хенлих ще покаже също последните разработки в сферата на маншоните и защитните покрития, както и прецизни японски линейни направляващи,шлицови валове, СВД и линейни модули. На щанда на компанията посетителите ще могат да разгледат още много различни решения за оптимизация на производството.
 
“Посетете ни, за да споделим с Вас своя опит и висококачествени продукти под мотото "Намалете разходите и увеличете експлоатационния живот!", допълват от компанията.
     
Източник: Хенлих

Ключови думи: Хенлих   Henlich   iglidur   smartplastics   МТП    

Област: Събития  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от Събитията

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...