Industry Info  
Festo
Festo

interlift 2017 с фокус върху ролята на Industry 4.0 и IoT в асансьорната техника

17.10.2017   |   Предстоящо
 

Тазгодишното издание на водещото международно биенале за технологии, компоненти и аксесоари в областта на асансьорната техника interlift ще се състои от 17 до 20 октомври в Аугсбург, Германия. На площ от 44 хил. кв. м производители и доставчици на асансьорни системи от 46 държави ще представят най-актуалните новости в своите оферти.

Тематичният обсег на изложбения форум ще включва следните области: асансьорни инсталации и готови компоненти и възли; ескалатори и подвижни пътеки; паркинг системи; компоненти за елеватори; предавателни механизми; системи за мониторинг и безопасност; контролни системи; кабини, врати, въжета и кабели; сервизни елементи и дисплеи; хидравлични технологии и др.

Най-силно присъствие сред европейските държави ще отбележи Германия. С 87 компании, Италия ще заеме второ място на панаира по брой изложители, следвана от Испания, Турция и Китай.

Част от програмата на събитието ще бъде специализираният форум за асансьорна техника VFA forum interlift'17, който ще включва 42 лекции на немски и международни експерти в областта. "Industry 4.0 и Internet of Things са сред най-актуалните теми и в света на асаньорите и много от интересните лекции по време на четирите изложбени дни ще се фокусират именно върху тях", допълват организаторите.
 

     
Източник: Messe Augsburg

Ключови думи: interlift 2017   асансьорна техника   асансьорни системи   Industry 4.0   Internet of Things  

Област: Предстоящо  

Fanuc
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
B2N

Последно от Предстоящо

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...