Industry Info  
Festo
Festo

interlift 2017 с фокус върху ролята на Industry 4.0 и IoT в асансьорната техника

17.10.2017   |   Предстоящо
 

Тазгодишното издание на водещото международно биенале за технологии, компоненти и аксесоари в областта на асансьорната техника interlift ще се състои от 17 до 20 октомври в Аугсбург, Германия. На площ от 44 хил. кв. м производители и доставчици на асансьорни системи от 46 държави ще представят най-актуалните новости в своите оферти.

Тематичният обсег на изложбения форум ще включва следните области: асансьорни инсталации и готови компоненти и възли; ескалатори и подвижни пътеки; паркинг системи; компоненти за елеватори; предавателни механизми; системи за мониторинг и безопасност; контролни системи; кабини, врати, въжета и кабели; сервизни елементи и дисплеи; хидравлични технологии и др.

Най-силно присъствие сред европейските държави ще отбележи Германия. С 87 компании, Италия ще заеме второ място на панаира по брой изложители, следвана от Испания, Турция и Китай.

Част от програмата на събитието ще бъде специализираният форум за асансьорна техника VFA forum interlift'17, който ще включва 42 лекции на немски и международни експерти в областта. "Industry 4.0 и Internet of Things са сред най-актуалните теми и в света на асаньорите и много от интересните лекции по време на четирите изложбени дни ще се фокусират именно върху тях", допълват организаторите.
 

     
Източник: Messe Augsburg

Ключови думи: interlift 2017   асансьорна техника   асансьорни системи   Industry 4.0   Internet of Things  

Област: Предстоящо  

Fanuc
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Robotics-Bulgaria.com

Последно от Предстоящо

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...