Industry Info  
Festo
Festo

Фирма Т.Е.А.М. проведе специализирани семинари "Аналитика 2017"

10.07.2017   |   Събитията
 

През юни Т.Е.А.М. за поредна година организира два специализирани семинара "Аналитика 2017", посветени на анализа на питейни води и безопасността на храните, съобщиха от компанията.

Темата на първия семинар, "Анализ на питейни води", привлече гости от ИАОС, РЗИ, НЦОЗА, както и от няколко частни организации. По време на тази специализирана среща бяха представени последните тенденции при техниките на течната хроматография за скрийнинг на органични замърсители в питейни води. Във връзка с новости в областта на молекулната спектрометрия, на семинара бе представен бърз и икономичен анализ на замърсители във води.

Също така, представители на Т.Е.А.М. обсъдиха с гостите елементен анализ на води с ICP-MS съгласно последните промени в европейските директиви, както и специализирани системи за автоматизация на пробоподготовка при анализ на органични замърсители в питейни води. Вторият семинар на тема "Безопасност на храните", предизика интерес сред представители на акредитирани лаборатории в системата на БАБХ, както и на акредитирани за определени изпитвания външни лаборатории към агенцията.

Специализираните срещи "Аналитика" се провеждат повече от 20 години, а от 2011 г. семинарите са насочени към различните области на приложение на инструменталните методи за анализ, като опазване на околната среда, безопасност на храните, фармация, научни изследвания, индустрия, криминалистика и токсикология.

"Т.Е.А.М. е специализирана в продажби, гаранционна и извън гаранционна поддръжка, технически и методологически консултации, профилактика, верифициране и проверка на аналитични системи съобразно съответните стандарти, както и на организиране на семинари и обучения в различни градове в страната. Фирмата предлага комплексни решения за цялостно лабораторно оборудване в областта на органичния и неорганичния анализ", поясниха от Т.Е.А.М.


 

     
Източник: Т.Е.А.М.

Ключови думи: Т.Е.А.М.   лабораторно оборудване   Аналитика  

Област: Екология  

Fanuc
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас
Тех Индустри България

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD

Последно от Събитията

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПредстоящоОбяви за работаПроекти
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...